perjantai 9. lokakuuta 2015

Next week! Spectacorama

Next week on friday 16.10 I perform together with the Shangri-La Showgirls at Spectacorama :)





Sweet Jeena and her Sweethearts and The Ravishing Shangri-La Rubies Productions yhteistyössä tuottavat;

SPECTAC-O-RAMA!

Värikäs, verevä ja vaarallinen musiikin ja cabaret’n liitto, jossa yhdistetään tuoreella tavalla teatteria, tanssia ja tarinankerrontaa. Show tuikkii ja kimaltelee kohokohdasta toiseen, rakentuen burleskin ja rock'n'rollin villiin sykkeeseen.
Tarinan avaruusodysseiassa matkataan kotikonnuilta harhojen ja illuusioiden planeetalle, jota seireenit hallitsevat. Yllättävät käänteet johtavat syntisen pelikaupungin arvaamattomille vesille. Outoja maisemia ja kohtaamisia yllättävissä tilanteissa. Vaudevilleperinne herää uuteen hehkuun, kun soittajat ja tanssijat ylittävät perinteisten tonttiensa rajoja.
Musiikin ja tanssin vuorotellessa valokeilassa tuikkivat ja kimaltavat The Itty Bitty Tease Cabaret, Mia Li Moon ja The Shangri-La Showgirls. Kertojana toimii näyttelijä Pauliina Puurila. Kaiken sitoo yhteen vauhtiorkesteri Sweet Jeena and her Sweetheartsin herkullinen soundi ja vastustamaton energia.
Esitys on tuotettu sekä ideoitu yhteistyössä ja kukin ryhmä on rakentanut omat numeronsa. Kokonaisuuden yhteenliittävästä käsikirjoituksesta vastaa Jeena Rancken.

Tervetuloa seikkailuun suloisen hulluuden pyörteisiin!


Here is a bikini teaser ;)
www.youtube.com/watch?v=NTg34Xyac4E 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti